Parajumpers series

Klassiske serien varig Parajumpers klassiske serien ble renovert og restaurert år etter år, etter vasket qianhua glitter.   

For folk som liker fritid, etablerte klær stiler, klassiker er alltid det beste valget, det er ikke for mange grandiose design, strukturert vindtett CAP, frontlomme, siden bag shell nosing ikke er betydelig endret, er fullt operativ i den enkle stilen å tiltrekke seg folk, du vil rydde og enkel fritid forbrukere ikke gå glipp av.Utendørs seriesParajumpers utendørs sports-serien er som naturen, det beste valget for entusiastiske oppdagelsesreisende. Utendørs serien i Frankrike, Italia og Canada ski populær, for eksempel den svært høy grad av nasjonal støtte, sammenlignet med Parajumpers klassikere rekke konservative, Parajumpers utendørs serien oppdateres hvert år, og hvert år finnes det nye måter å designe og skjæring, justere klær til menneskelig muskel trening mest passende stat, også bevegelse av mennesker til beste.   

Utendørs serien i fargetilpasning applikasjoner i de siste årene har gjort mer for å endre, de lyse fargene få folk til å bli et lyspunkt i isen.Levende seriesParajumpers jakke life-serien er et hus ned de siste årene i Europa og best av ned-serien, som rik transformasjonen av urbane livet, ned jakker blir viktig varme vinteren forsyninger.Skjønnheten i hjertet av alle, Parajumpers naturlige glem å opprette mote intens stilen. Parajumpers jakke har lært gjennom årene ned den klassiske serien av tidløs design, hvert år blir de nyeste pop elementene i funksjoner i ned jakker, Daimo krage, belte, teleskopisk strålen, selv hatter, paljetter, broderi...... Et utvalg av populære elementer med den perfekte kombinasjonen av ned jakker, som alltid, å bryte med den stive. På samme tid, Parajumpers livet gjort en betydelig nyvinning i logodesign visuelt, beholdt røde og blå klassiske fargevalg, Alpene og unik identifikasjon av Gao Luxiong kylling, til en mer dynamisk bilde modellering av dynamisk linjer og mer fantasifull. Parajumpers jakke siden lanseringen, har vunnet kjærligheten til utallige Hollywood-stjerner og europeiske, var ned jakke av Parajumpers jakke ble en populær serie.

Én kommentar

Linni Blystad

12.12.2012 kl.04:49

(litt teit spørsmål også, men kan du spørre meg om noe på spørsmålsrunden min? pleaase! <3)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits