Den beste måten å rengjøre brillene
Nesten bruker 50% av amerikanerne korrigerende briller, ifølge handel gruppe visjon Council. Og de fleste av dem er skyldig i den største forbrytelsen i linsen omsorg: Exhaling bort på sine linser, og deretter tørke tåken av med deres skjorte-ermer. Men dette virkelig skade objektiver? Teri Geist, en optometrist i Omaha, Neb., og leder for den amerikanske Optometric Association, veier.

 

Enkel løsning

 

Selv om det er utallige produkter på markedet hevder å tørke bort striper, AOA anbefaler de mest grunnleggende av alternativer: kjøkkenvasken såpe. Den beste måten å rengjøre briller, sier Dr. Geist, er å kjøre dem under varmt vann og Legg en liten dråpe oppvaskmiddel på tuppen av fingrene til å opprette en skum på linsen. Skyll med varmt vann, og tørk med en ren, myk bomullsklut.cheap oakley sunglasses

 

"Alle bruker deres skjorte klut-verste!" sier hun. "Din shirttail nesten helt sikkert bærer støv, og som har potensial til å skrape objektivet."

 

Glass vs plast-cheap oakleys

 

69.1 Millioner amerikanere som kjøpte resept briller i fjor, kjøpt mest plast linser; glass har gått av moten som sikkerhet bekymringer har oppstått. I motsetning til at hard overflate, plast er myk og kan enkelt bunnen.

 

Når linser er skrapet, "det er ingen måte å buff at bunnen ut," sier Dr. Geist. Forsøk på å rengjøre briller når tørr bare forverret problemet, siden en våt overflate er slicker enn en tørr. "Mennesker puster på deres briller og deretter hente en Kleenex eller papirhåndkle eller serviett fordi de er praktisk, men grovt fibre som de består av kan forlate rusk bak," sier Dr. Geist. Hun legger til at spesielle Mikrofiberkluter er bra for tørr touch-ups i løpet av dagen, men ikke er en stand-in for en grundig, såpevann rengjøring. Det er heller ikke pusten.oakley outlet

Én kommentar

Asma Nora<33

27.03.2013 kl.08:37

Fin blogg! Lese min?

//fast leser!

Skriv en ny kommentar

hits